Terug

Een reis door de tijd met Willeke Alberti

Vorige / volgende:

In het kader van tien jaar KPN Mooiste Contact Fonds organiseerden wij een feestelijke theatertour met Willeke Alberti en Mart Hoogkamer. Hierbij hebben wij meer dan duizend eenzamere ouderen een onvergetelijke middag bezorgd.

De tour ging naar vijf theaters door het hele land te weten: Groningen, Zwolle, Breda, Rijswijk en Amsterdam. Bekijk hieronder een impressie van dit evenement.

10 Jaar KPN Mooiste Contact Fonds jubileum tour

Via mail ontvingen we veel leuke, lieve en soms zelfs emotionele reacties. Hieronder vind je een selectie. Namens alle vrijwilligers, bedankt!

Onderstaande foto is afgelopen donderdag genomen in het Chassé theater in Breda. Mijn moeder van 88, links op de foto, heeft enorm genoten die dag. Graag wilde ik KPN en in het bijzonder de vrijwilliger midden op de foto, hartelijk bedanken. Wat een held, heel veel respect!! Namens onze hele familie bedankt.

RobWij willen u bedanken voor de gezellige dag die wij dinsdag j.l. gehad hebben. De sfeer was perfect, ook de lunch was heerlijk. Dankzij Indra en Kitmie hebben wij een onvergetelijke dag gehad. Organisatorisch was het perfect, dit is voor herhaling vatbaar. Chapeau voor KPN van twee blijde vriendinnen.

Corrie en LoesVandaag staat onderstaande foto met tekst in het Dagblad van het Noorden. Het was voor mij wederom een zeer geslaagde dag. De dankbaarheid en het genieten van de gasten is hartverwarmend. En daar doen we het voor!

Louwe
(KPN vrijwilliger)Heel hartelijk bedankt voor de fantastische dag met KPN Mooiste Contact Fonds en Willeke Alberti in de Meervaart. Fijne vrijwilligers, heerlijke lunch, mooi optreden, het was allemaal geweldig. Namens onze bewoners heel hartelijk bedankt!

Annette

Vorige / volgende: