Terug

MCF-vrijwilligers getrakteerd op groots schaatsfeest

Vorige / volgende:

Tijdens het KPN NK Allround, eind december, werden 6.500 vrijwilligers uitgenodigd: mensen die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor het KPN Mooiste Contact Fonds. Tijdens het grootse schaatsfeest in Thialf werden zij in het zonnetje gezet.

KPN is niet alleen de drijvende kracht achter het KPN Mooiste Contact Fonds, het is ook de trotse sponsor van schaatsend Nederland. Het sponsort onder meer de KPN NK’s in Thialf. Daarbij kunnen bezoekers zich niet alleen vermaken op de tribune in Thialf, maar ook in het KPN Clubhuis.

Ook deze keer werd het schaatsfeest compleet gemaakt met optredens (van The Originals en Miss Montreal) en schaatsclinics met ex-wereldkampioene Barbara de Loor. Daarnaast waren er huldigingen, handtekeningensessies en op zondagochtend werd de inmiddels traditionele kinderpersconferentie gehouden met topschaatsers. Op sportief vlak gooiden, bijna traditiegetrouw, schaatstoppers Sven Kramer en Ireen Wüst hoge ogen. Ook dit jaar heersten zij bij het allroundtoernooi.

Reportage

Met het KPN Mooiste Contact Fonds naar Thialf

Bijzondere gasten
Het KPN Mooiste Contact Fonds wil sociaal contact bevorderen en eenzaamheid onder kwetsbare doelgroepen bestrijden. Het fonds doet dat met verschillende initiatieven en projecten. De inzet van talloze vrijwilligers is bij alle activiteiten van het KPN Mooiste Contact Fonds onmisbaar. Daarom nodigde het fonds hen uit om naar het KPN NK Allround te komen om hen zo te bedanken voor hun inzet. Deze bijzondere gasten zijn als vrijwilliger werkzaam voor een van de volgende maatschappelijke partners:

  • Resto Van Harte
  • Humanitas
  • Nationaal Ouderenfonds
  • Fonds Gehandicaptensport
  • EDventure
  • Ziezon

De gasten op het KPN NK Allround werden op een bijzondere manier gefotografeerd. Bekijk hier de foto’s.  

Meer schaatsplezier
Meer nieuws over de activiteiten van KPN als sponsor van schaatsend Nederland vind je op kpnschaatsfan.nl

Vorige / volgende: